ervaringsgerichte procesbegeleiding op maat
ons cursusaanbod

Outward Bound Young Xperience


 

Voor wie?


jongvolwassenen, vanaf 15jaar


Waar & Wanneer?


Outward Bound Center te Lustin, 13-17 juli 2015


Outward Bound?!


“Outward booouund!”: dat riepen schippers als hun  schip klaar was om de haven te verlaten. Als de bemanning klaar was om nieuwe, uitdagende, spannende en misschien soms moeilijke wateren te verkennen en te bevaren.
 

Nieuw avontuur?


Dit is je kans! Outward Bound® neemt je een week mee op pad. In deze week zal je jezelf en anderen beter leren kennen. Dit doen we op een unieke manier: midden in de natuur. We dagen jou en andere deelnemers uit in tal van avontuurlijke, goestinggevende, spannende activiteiten. Samen op pad, een grot verkennen, rotsklimmen, genieten van de natuur, een potje koken, touwenparcours, warmte rond het kampvuur... Vanuit wie je bent en vanuit wat je drijft, gaan we op zoek naar je krachten, naar waar je sterk in bent. Samen denken we na over wie je bent en wat je belangrijk vindt.... Om zo sterker te staan in de uitdagingen die op dit moment je pad kruisen.
 
Als we samen avontuurlijke activiteiten doen, veel plezier maken en onbekende uitdagingen aangaan, zorgt dat voor een bijzondere sfeer. Je leert elkaar op een unieke manier kennen. We blikken terug op wat we meemaken en wat het  met ons doet, om op die manier meer bewust te worden van wie je bent en waar je krachten liggen.
 
We doen alles op onze eigen tempo: we leven in en met de natuur. Na onze 5-daagse zal je vol goesting en energie, met nieuwe warme vrienden en een rugzak vol waardevolle inzichten en herinneringen je eigen richting uitgaan.
 


download hier de folder voor meer info: