ervaringsgerichte procesbegeleiding op maat
Onze locaties
Outward Bound® heeft in België een eigen cursushuis in Lustin tussen Namen en Dinant. Daarnaast maken we gebruik van tal van locaties in binnen- en buitenland in overleg met onze partnerorganisaties.
 

België
Outward Bound® cursushuis, Lustin (Profondeville)
Rue Covis 19, 5170 Lustin
Het Outward Bound® domein is meer dan 80 are groot en omvat het cursushuis, een paviljoen en een grote tuin, waar tal van activiteiten kunnen opgezet worden. Het cursushuis is een oud herenhuis dat omgebouwd is tot cursuslocatie waar groepen tot max. 36 personen kunnen verblijven.
Hotel Best Western Castel de Pont à Lesse, Anseremme (Dinant)
Outward Bound® werkt al sinds de beginjaren samen met dit hotel omwille van hun comfortabele kamers, lekkere maaltijden en unieke ligging langs de Lesse, te midden van de rotsen van Pont-à-Lesse.
Les Jardins de la Molignée, Anhée
Dit hotel is gelegen langs de Molignée in een groene omgeving, niet ver van het Outward Bound® cursushuis, waardoor een brede waaier van activiteiten mogelijk is.
La ferme de l'abbaye de Moulins, Anhée
Deze oude boerderij beschikt over verschillende gîtes. Een veelgebruikte locatie voor Outward Bound® programma’s omwille van het comfort en de ligging.
De Heerlijckyt van Elsemeren, Geetbets
De Heerlijckyt van Elsmeren biedt een inspirerende omgeving voor diverse opleidingen.
Domein De Kluis, Sint Joris Weert
Een scoutslocatie te midden van het uitgestrekte Meerdaelwoud, waar we talrijke activiteiten kunnen opzetten in het bos en op het touwenparcours. De Kluis biedt ook basic vergaderlokalen en catering.
Provinciaal Domein De Halve Maan, Dienst
De Halve Maan te Diest grenst aan het natuurgebied, beschikt over een touwenparcours en is naast het natuurcentrum gelegen dat vergaderlokalen ter beschikking stelt. Een goede uitvalsbasis voor kortere programma’s.
Domein Heibrand, Westmalle
Een uitgestrekt domein in de Kempen dat eveneens een touwenparcours ter beschikking stelt. Vooral geschikt voor kortere programma’s.
De Hoge Rielen, Kasterlee
Eveneens een groot natuurgebied waar een touwenparcours ter beschikking staat.